Welkom bij groep 1/2B

De klas van juf Elly, juf Eva en juf Roxan (lio-stagiaire).

Gruiten

Op de woensdag is het gruitendag. Dit betekent dat alle kinderen die dag een stuk groente of fruit meenemen als tussendoortje. Dit mag natuurlijk ook gewoon elke dag. Wel zo gezond.

Vaklessen

Gym
Dit jaar hebben wij op maandag en woensdag gym in de kuil. Op vrijdag hebben wij gym in de gymzaal van juf Marit. Gymspullen zijn een vereiste en het is op deze dagen fijn als de kinderen makkelijk uit en aan te trekken kleding aan hebben. Gymschoenen (met witte zolen) mogen worden gebruikt, maar gymen op blote voeten mag ook.

Dit jaar hebben wij op maandage en dinsdagochtend muziek van juf Rosa.

Beeldende vorming
Op dinsdagochtend hebben wij les van juf Martje in het andere gebouw naast de school. De ene week neemt de juf groep 1 mee en de andere week neemt de juf groep 2 mee. De andere helft blijft dan in de klas.

Luizen pluizen

Na elke vakantie op de eerste woensdag en zo nodig tussendoor pluizen onze luizenmoeders naar luis. Heeft u thuis de kriebelbeestjes gevonden, laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan schakelen wij de luizenpluismoeders in.

Whiteboard

Naast de deur van de klas hangt een whiteboard en een klein notitieblokje. Op het whiteboard proberen wij alle mededelingen en intekenlijsten op te hangen. Ook zullen daar de vragen naar hulp op komen te hangen. Het notitieblokje dient als klassenagenda en daar mogen alle afspraken en andere belangrijke zaken in worden genoteerd.

Spelletjesmiddag

Op verschillende vrijdagen in het jaar hebben wij een spelletjesochtend gepland. Hierbij hebben wij de hulp van moeders, vaders, opa’s en oma’s etc. hard nodig. Wij hebben daar nu al zin in!

Verjaardag en traktaties

De verjaardag van uw kind kunt u samen met ons in de klas meevieren. Kom ongeveer 1 week van tevoren even langs, dan kunnen we een afspraak maken. Denkt u ook aan een gezonde traktatie?

Klasbord

Voor foto's en updates van de klas is het handig om je aan te sluiten bij onze app groep op Klasbord. Voor meer informatie en aanmelding kan er bij één van de juffen navraag worden gedaan.

29 november 2018
Informatieavond van PO naar VO voor ouders en kinderen van de groepen 7 en 8
5 december 2018
Sinterklaasfeest