Welkom bij groep 1/2A

Als leerkracht van groep 1/2A stel ik mij graag aan u voor!
Mijn naam is Lisanne van der Kruk en ik ben 25 jaar oud. Met veel enthousiasme ben ik sinds enkele jaren juf in groep 1/2A. Samen met u en de kinderen wil ik er voor zorgen dat dit schooljaar weer een topjaar wordt. Een prettige sfeer in de klas, waarbij alle kinderen tot hun recht kunnen komen, vind ik van groot belang. Ik hecht veel waarde aan de communicatie en band tussen ouders en leerkracht omdat we er samen voor gaan zorgen dat uw kind zich optimaal kan ontwikkelen. Ik kijk er naar uit om u allemaal te leren kennen. Heeft u een vraag of gewoon zin in een gesprekje? Stap dan om 14:45 u gerust de klas binnen!
Mailen mag natuurlijk ook altijd naar: lkru@oase.lucasonderwijs.nl

Groetjes,
Lisanne van der Kruk

Klasbord

Ook dit jaar doet onze klas mee aan de app klasbord. Download deze app op je smartphone of tablet en maak een profiel aan. Bekijk de site www.klasbord.nl voor alle informatie over klasbord. De unieke klassencode, die nodig is om onze klas te volgen, wordt aan het begin van het jaar uitgedeeld. Regelmatig zetten wij leuke foto’s met anekdotes op klasbord.

Whiteboard

Naast de deur van 1/2 a hangt een groot whiteboard. Hier schrijven wij regelmatig informatie op en hulpvragen uit. Houd dit whiteboard dan ook goed in de gaten. Onder het whiteboard ligt een agenda. Hier kunt u bijzonderheden in opschrijven. Wanneer uw kind onverwacht overblijft of met een vriendje mee gaat eten, tussen de middag bijvoorbeeld. Hier is namelijk ’s ochtends bij het brengen niet altijd genoeg tijd voor.

Luizenpluizen

Na iedere vakantie hebben wij op woensdag luizenpluis. We controleren alle kinderen op luizen met behulp van de luizenpluismoeders. Wilt u ons hier bij ondersteunen? Laat het ons weten.

Gymlessen

Tot

29 november 2018
Informatieavond van PO naar VO voor ouders en kinderen van de groepen 7 en 8