Welkom bij groep 4B

Lieve kinderen, ouders en verzorgers van 4B

De zomervakantie is nu echt bijna voorbij en wij kunnen niet wachten om met de groep aan de slag te gaan.
Vol energie gaan we er tegenaan en gaan wij, met zijn allen, ervoor zorgen dat dit een fantastisch, knallend en leerzaam jaar gaat worden!
Groep 4 is een jaar waar wij heel veel nieuwe dingen gaan ontdekken en leren.

Dit jaar zal ik (juf Iris) aanwezig zijn op alle dagen behalve de woensdag dan staat juf Marianne voor de groep.

Alle leuke en belangrijke gebeurtenissen/informatie zullen op de website worden geplaatst.
Dus houdt de site goed in de gaten!

Voor vragen ben ik te bereiken via de mail: imaa@oase.lucasonderwijs

Maar langslopen na schooltijd kan natuurlijk ook altijd.

Liefs Iris

Snappet

Met ingang van het nieuwe schooljaar 19-20 gaan we op De Oase werken met Snappet. Snappet is een digitaal onderwijsplatform dat ons de mogelijkheid biedt om nog beter aan te sluiten bij de onderwijsbehoefte van een leerling. Uiteraard kunt u op de website van Snappet zelf een kijkje nemen.

In de klas zullen wij beginnen met het rekenen via Snappet. In de klas zullen wij in ieder geval vier keer in de week rekenen met Snappet. Naast de lessen zullen de kinderen iedere week verder oefenen aan de specifieke rekendoelen, door middel van het werkpakket op Snappet. De kinderen zullen hieraan werken tijdens de momenten dat zij mogen werken aan de weektaak, wanneer zij klaar zijn met het werk of zij zullen de rekendoelen mee krijgen als huiswerk.

Hieronder voor bepaalde vakken oefenmateriaal om thuis mee aan de slag te gaan.

Spelling
Wij werken bij spelling met een regelkaart.
Op de regelkaart staan alle categorieën. Bij die categorieën zijn er een aantal woorden die wij in groep 4 behandelen.
Die staan op de woordlijsten.
Thuis is het handig om soms een dictee te geven met de woorden uit de woordlijst van de categoriën die wij aan het behandelen zijn.
Door op de link te drukken kunt u de regelkaart en/of woordlijsten openen.

Regelkaart groep 4
Woordlijsten groep 4

Klassenouders

Ook dit jaar zijn wij weer opzoek naar twee klassenouders en een aantal ouders die ons willen helpen met het luizenpluizen. Indien u ons hierbij wilt helpen, kunt u een mailtje sturen of even bij ons langslopen. Alvast hartelijk bedankt voor de hulp!

Gymlessen

Tot