Welkom bij groep 7B

In dit schooljaar gaan we weer veel nieuwe dingen leren en super leuke dingen doen!
Groep 7 is het jaar van de Kerstmusical, voor het eerst Engelse lessen en het Verkeersexamen!
We maken leuke uitstapjes zoals samen schaatsen en het bezoeken van een voorstelling en of tentoonstelling.
Er komen gastsprekers in de klas en jullie houden zelf een boekbespreking en een spreekbeurt met het daarbij behorende werkstuk!
We gaan er met zijn allen een top jaar van maken waarin uiteraard ook hard gewerkt gaat worden!
Alle foto's en filmpjes uit de klas vindt u op Klasbord (toegangscode vragen aan de juf). Zet 'm op kanjers!

met vriendelijke groet,

Jerrine Vermeulen (jver@oase.lucasonderwijs.nl)

Roos van der Niet (rnie@oase.lucasonderwijs.nl)

Gym

Wij gymmen op dinsdag en donderdag. De kinderen moeten dan gymkleding bij zich hebben en een elastiekje voor de kinderen met lang haar.

Juf Isabelle

Vanaf februari is stagejuf Isabelle Kok bij ons in de klas.
Zij loopt stage op de maandag en dinsdag en soms ook een hele week.

Gymlessen

Tot

Huiswerk

12 juli 2019