Welkom bij groep 1/2C

Juf Daphne
Mijn naam is juf Daphne. Ik ben 25 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Leidschendam. Dit schooljaar ben ik begonnen op De Oase. Ik werk van maandag t/m vrijdag in groep 1/2C. Samen met de kinderen gaan we er een topjaar van maken! Wanneer u vragen heeft mag u gerust om 14:45 u de klas binnenstappen, mailen mag natuurlijk ook altijd naar: dkre@oase.lucasonderwijs.nl

Vaklessen

Gym
Op maandag en woensdag gymmen we in de kuil met juf Daphne. Op vrijdag hebben wij gym in de grote gymzaal bij juf Marit. Denk aan makkelijke kleding en schoenen voor uw kind op deze dagen.

Op maandag en dinsdag hebben wij om 10.30 muziek van juf Rosa.

Beeldende vorming

Op dinsdag hebben wij om 08:30 kunstles van juf Martje. De ene week is groep 2 aan de beurt en de andere week zijn dat kinderen uit groep 0 en 1.

Verjaardagen en traktaties

De verjaardag van uw kind kunt u in de klas vieren. Wanneer uw kind bijna jarig is, loop dan even langs de leerkracht om een datum af te spreken. Denkt u ook aan een gezonde traktatie?

Whiteboard

Op het whiteboard naast de deur van de klas is belangrijke informatie te vinden. Vaak kunt u zich daar ook voor verschillende activiteiten opgeven. Bij het whiteboard ligt ook een agenda, hierin kunt u bijzonderheden opschrijven. Wanneer uw kind bijvoorbeeld een keertje extra overblijft, bij een vriendje gaat spelen of naar de dokter moet.

Gang van zaken 's morgens

’s Ochtends kunt bij de deur van de klas afscheid nemen van uw kind, daarna bestaat de mogelijkheid om nog kort te zwaaien voor het raam van de klas. De schooldeuren gaan open vanaf de eerste bel om 08:20 u. Om 08:30 u gaat de tweede bel, de les gaat dan beginnen. We willen u verzoeken om uw kind op tijd bij 't klaslokaal te brengen.

Klasbord

Ook dit jaar doet onze klas mee aan de app klasbord. Download deze app op je smartphone of tablet en maak een profiel aan. Onze unieke klassencode, die nodig is om onze klas te volgend, wordt aan begin van het jaar uitgedeeld. Regelmatig zetten wij leuke foto’s op klasbord.

29 november 2018
Informatieavond van PO naar VO voor ouders en kinderen van de groepen 7 en 8
5 december 2018
Sinterklaasfeest