Welkom bij groep 1/2E

Juf Iris
Graag stel ik mij even aan u voor. Mijn naam is Iris Mooijman-van der Lubbe en ik ben van maandag tot en met vrijdag de leerkracht van 1/2E.

Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich prettig en veilig voelt in de klas, dit is de basis om nieuwe dingen te leren. De open- en eerlijkheid van kleuters maken mijn werk extra leuk! De kinderen zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen en leren op die manier steeds weer nieuwe dingen.

Zelf ben ik woonachtig in Stompwijk samen met mijn man René. Ik ben gek op dieren en zelf heel actief in de paardensport. ’s Avonds en in het weekend ben ik bijna altijd te vinden bij mijn paarden. Wanneer u vragen heeft kunt u mij altijd mailen ( imoo@oase.lucasonderwijs.nl ) of kom gewoon even binnenlopen!

Meester Ruben
Op maandag en dinsdag loopt meester Ruben stage in 1/2E. Hij is een vierdejaars student en loopt dit jaar zijn LIO-stage bij ons!

Thema

De eerste drie weken zijn wij bezig met het thema "De Gouden weken". In deze weken leren wij wie we zijn, wat onze afspraken zijn en hoe we met elkaar omgaan. Daarnaast maken we kennis met de verschillende onderdelen van ons lichaam. Groep 2 leert de eerste twee letters: i en k

Gym

Wij gymmen drie keer per week. Op maandag en woensdag in de kuil, onder begeleiding van de groepsleerkracht. Op vrijdag in de grote gymzaal onder leiding van de vakleerkracht - Juf Marit. Het is fijn als de kinderen op deze dagen kleding hebben die makkelijk aan en uit kan. De bakken met gymtassen staan op de plank boven de kapstok. Neemt u de gymkleding zo nu en dan even mee naar huis om te wassen?

Whiteboard

Naast de deur van het lokaal hangt een whiteboard. Hierop staat van alles wat voor u van belang kan zijn. Denk hierbij aan informatie over activiteiten of eventuele bijzonderheden, maar ook intekenlijsten e.d.

Klassenouders

29 november 2018
Informatieavond van PO naar VO voor ouders en kinderen van de groepen 7 en 8
5 december 2018