Welkom bij groep 3A

Even voorstellen:

Mijn naam is Rene Meeuwisse. Ik ben 39 jaar oud, getrouwd en papa van Sara, zij is 4. Door o.a. het maken van verre reizen, mijn interesse in filosofie, geschiedenis, natuur en literatuur, sta ik met een open blik in het leven. Dit hoop ik op de kinderen te kunnen overbrengen. "Als je een schip wilt bouwen roep dan geen mannen bij elkaar om hout te verzamelen, het werk te verdelen en orders te geven. In plaats daarvan, leer ze verlangen naar de enorme eindeloze zee" (Antoine de Saint-Exupery)

Mijn naam is Eveline Kuijpers. Ik ben 38 jaar oud, getrouwd en mama van Jens 13 jaar en Anne van 4 jaar. Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich niet onzeker hoeft te voelen over zijn eigen kunnen. Ieder kind is uniek en moet de mogelijkheid krijgen om zijn talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Lunch en tussendoortje

De kinderen leggen hun eten en drinken van 10.00 uur in de lades in de klas. De overbljiftassen worden aan de haken in de garderobe gehangen.

Bijzonderheden melden

Bijzonderheden worden opgeschreven in het schriftje dat op de gang te vinden is op de kast bij het whiteboard. Hierbij kunt u denken aan tandartsbezoeken, uit school mee met een vriendje/vriendinnetje, doktersbezoek, extra dag naar de NSO enz.

Gym

We hebben op maandagmiddag en op donderdagochtend gymles. Neem op die dagen een gymtas met daarin een korte broek, t-shirt, gympak, gymschoentjes (blote voeten mag ook) en een handdoek mee! Het liefst alles voorzien van naam. Dan zijn de spullen makkelijk terug te vinden mochten ze kwijt raken. De gymtassen gaan alleen mee naar school op de dag dat er gym is en gaan diezelfde dag weer mee terug naar huis. De tassen mogen die ochtend in de witte manden op de gang gedaan worden.

Gymlessen

Tot

29 november 2018
Informatieavond van PO naar VO voor ouders en kinderen van de groepen 7 en 8