Welkom bij groep 4A

Samen met u en de kinderen wil ik er met mijn collega's een fijn jaar van maken. Mijn duocollega is Marianne de Vries. Zij zal alle dagen, behalve de maandag, in de ochtend in de beide groepen 4 aanwezig zijn.
Via het document onder deze link kunt u een grote hoeveelheid informatie lezen die van belang is in groep 4.
Wanneer u mij of  mijn duocollega iets wilt laten weten of een afspraak wilt maken, dan kunt u mij een mail sturen ( woom@oase.lucasonderwijs.nl) of na schooltijd even bij me binnen lopen.

met vriendelijke groet,

Wieneke Oomen

Marianne de Vries

Woensdag = Gruitdag

Op woensdag is het GR(oente)-(fr)UITdag. We streven er naar dat alle leerlingen in elk geval op woensdag een lekker stukje fruit of groente mee naar school nemen als tussendoortje. Het is natuurlijk alleen maar fijn als de leerlingen ook op de andere dagen gezonde tussendoortjes meenemen!

Klassenouder(s)

In elke groep zijn klassenouders actief. Een klassenouder ondersteunt de leerkracht bij het organiseren van allerlei activiteiten.
Klassenouder van groep 4a is dit school jaar: de moeder van Liam.

Gymlessen

Tot

29 november 2018
Informatieavond van PO naar VO voor ouders en kinderen van de groepen 7 en 8