Welkom bij groep 4A

Beste ouders van groep 4a,

De zomervakantie is weer voorbij en een nieuw schooljaar staat voor de deur. Samen met u en de kinderen gaan we er weer een mooi jaar van maken!

In groep 4a werk ik samen met meerdere collega 's. Mijn duocollega 's zijn Marianne de Vries en Eva van Amelsvoort.
Wanneer u mij of een van mijn duocollega 's iets wilt laten weten of een afspraak wilt maken, dan kunt u mij een mail sturen (woom@oase.lucasonderwijs.nl) of na schooltijd even bij me binnen lopen.

Tot ziens op school!

Wieneke Oomen: ma, di , wo, do, vr

Marianne de Vries:  di, do, vr > bepaalde lessen in de ochtenden

Eva van Amelsvoort: de hele wo-ochtend

Woensdag = Gruitdag

Op woensdag is het GR(oente)-(fr)UITdag. We streven er naar dat alle leerlingen in elk geval op woensdag een lekker stukje fruit of groente mee naar school nemen als tussendoortje. Het is natuurlijk alleen maar fijn als de leerlingen ook op de andere dagen gezonde tussendoortjes meenemen!

Klassenouder(s)

In elke groep zijn klassenouders actief. Een klassenouder ondersteunt de leerkracht bij het organiseren van allerlei activiteiten.
Klassenouder van groep 4a is dit school jaar:

Klassenbeurt

Eerste schoolweek:

Dennis en Olaf

Spelling oefenen

Regelkaart spelling groep 4

Woordlijsten spelling groep 4

Gymlessen

Tot

Huiswerk

26 september 2019
Leer de splitsingen van tien; oefen thuis met verliefde harten van 10 en maak elke dag 1 rijtje sommen. Lever de blaadjes vrijdag weer in bij de juf. Veel oefenplezier!
Algemeen: iedere dag 10 minuten hardop lezen.
Rekenen: oefenen met splitsen van 6,7,8,9 en 10