Peuterschool KIJK De Peuterkaravaan
KIJK De Peuterkaravaan bevindt zicht op het terrein van de basisschool de Oase waar de peuterschool tevens nauw mee samenwerkt.
Inmiddels bestaat KIJK De Peuterkaravaan al meer dan 25 jaar.

Spelenderwijs leren
KIJK De Peuterkaravaan beschikt over vijf groepen. De peuters van 2 tot 4 jaar spelen iedere ochtend of middag met veel plezier samen in een veilige omgeving.
De activiteiten op de Peuterkaravaan staan steeds weer in het teken van een thema waar de pedagogisch medewerkers de verhaaltjes, liedjes, knutselwerkjes en fantasiespelletjes op aanpassen. Zo ontwikkelt iedere peuter zich in zijn of haar eigen tempo. De pedagogisch medewerkers stimuleren hiermee de taalontwikkeling, de grove en fijne motoriek en de creatieve en sociaal-emotionele ontwikkeling. Spelenderwijs en met veel humor draagt KIJK De Peuterkaravaan een steentje bij aan de toekomst van iedere peuter.

Groepen
Om ervoor te zorgen dat steeds dezelfde pedagogisch medewerkers bij dezelfde peuters in de groep aanwezig zijn, kunnen peuters op de volgende samengestelde dagdelen komen spelen:

• Groep 1 maandagochtend en donderdagmiddag
  • Groep 2 dinsdagochtend en vrijdagmiddag
  • Groep 3 woensdagochtend
  • Groep 4 donderdagochtend en maandagmiddag
  • Groep 5 vrijdagochtend en dinsdagmiddag

Alle ochtenden 08:30 – 12:00 uur.
Alle middagen 12:30 - 15:00 uur.
Vakanties: Tijdens nationale feestdagen en basisschoolvakanties zijn wij gesloten.

Het Team
Het team bestaat uit 3 vaste pedagogisch medewerkers, namelijk Jolanda Frankfoort, Claire Schotkamp-Paterson en Anita Witte-van Kraaienoord.
Per groep zijn de volgende medewerkers aanwezig:
Groep 1: Jolanda en Claire
Groep 2: Jolanda en Anita
Groep 3: Anita en Claire
Groep 4: Jolanda en Claire
Groep 5: Jolanda en Anita

Een kijkje nemen?
Voor meer informatie kunt u bellen naar 070 368 77 50. De pedagogisch medewerkers beantwoorden graag uw vragen.
U kunt ook samen met uw peuter een keer langs komen om een kijkje te nemen bij KIJK De Peuterkaravaan (Donker Curtiusstraat 4-6) of op onze eigen website.
Daarnaast kunnen de peuters doorstromen naar de buitenschoolse opvang (BSO) van Dak kindercentra, welke samenwerkt met basisschool De Oase.
Zo blijven de peuters in een vertrouwde omgeving en kunnen zij als kleuter met hun peutervriendjes op de BSO spelen!
Heeft u ook behoefte aan dagopvang voor wellicht uw andere kind(eren)? Dak kindercentra biedt dagopvang in kindercentrum Timo Dak aan de Kokosnootstraat 84. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Sonja Bernhart via het telefoonnummer 06 46 25 65 72.