Bij DAK kindercentra geven we elk kind volop warme, persoonlijke aandacht.
Wij hebben oog voor alle kinderen en hun eigen ontwikkelroute door het leven.

Met onze 60 kinderopvanglocaties in Haaglanden en ruim 100 jaar ervaring in de branche,
zorgt DAK ervoor dat jij met een gerust gevoel aan je dag kunt beginnen.

Timo DAK, de partner voor kinderopvang van basisschool de Oase en van de SBO Pastoor van Arsschool
biedt opvang aan voor kinderen van 0-13 jaar in de volgende vormen:

Dagopvang:

In vijf groepen bieden wij opvang aan van 07:30 -18:00 uur en ondersteunen wij de ontwikkeling van kinderen van 0-4 jaar.
Wij hebben babygroepen voor kinderen van 0-2 jaar, een peutergroep voor kinderen van 2-4 jaar en verticale groepen voor kinderen van 0-4 jaar.
We vertellen je graag meer over deze groepen en kijken met jou wat het beste bij jou en je kind past.

Peuteropvang:

Peuteropvang de Peuterkaravaan Iedere ochtend van 08:30 tot 12:00 uur bieden wij Peuteropvang aan.
Deze vorm van opvang was vroeger ook wel bekend als peuterspeelzaal.
De peuters van 2-4 jaar spelen iedere ochtend met veel plezier samen in een omgeving afgestemd op hun behoeften.
De activiteiten van de Peuterkaravaan staan steeds weer in het teken van een thema waar de pedagogisch medewerkers
de verhaaltjes, liedjes, knutselwerkjes en fantasiespelletjes op aanpassen. Zo ontwikkelt iedere peuter zich in zijn of haar eigen tempo.
De pedagogisch medewerkers stimuleren hiermee de taalontwikkeling, de grove en fijne motoriek en de creatieve en sociaal-emotionele ontwikkeling.
Spelenderwijs en met veel humor draagt De Peuterkaravaan een steentje bij aan de toekomst van iedere peuter.
Tijdens nationale feestdagen en basisschoolvakanties is de Peuterkaravaan gesloten.

Voor- en buitenschoolse opvang:

Kindcentrum Timo DAK verzorgt de voor- en buitenschoolse opvang voor basisschool De Oase.
Tijdens de periode dat De Oase op twee locaties is gehuisvest, is ook onze buitenschoolse opvang in de buurt van De Oase.
De voorschoolse opvang van de kinderen die op de Alberdastraat naar school gaan vindt op deze locatie plaats.
De voorschoolse opvang start daar om 07:30 uur.
De buitenschoolse opvang van de kinderen die naar de locatie van de Oase op de Alberdastraat gaan vindt plaats in ons pand aan de Kokosnootstraat.
We hebben daar een ruime, lichte locatie, waar één BSO groep op de 1e etage is gevestigd en de tweede in het vrijstaande gebouwtje op de speelplaats.
Daaromheen is een groot buitenspeelterrein met klauterrekken, kruipbuizen, een tafeltennistafel, en een hinkel- & skelterbaan.
Kinderen die naar de buitenschoolse opvang gaan, worden door ons van school gehaald. Na wat gegeten en gedronken te hebben, kunnen ze kiezen wat ze willen doen. De BSO is tot 18.30 uur geopend.
Op de tijdelijke locatie van De Oase aan de Resedastraat vindt de voor- en buitenschoolse opvang plaats van kinderen die op deze locatie naar school gaan.
Beneden maken we gebruik van een ruimte waar we de kinderen van 4-7 jaar opvangen. Op de eerste verdieping hebben we een lokaal waar we kinderen tot 13 jaar opvangen.
In schoolvakanties en op margedagen is de BSO open van 08:00 tot 18:30 uur.
Nieuwsgierig en wil je graag met ons kennismaken?
Je bent van harte welkom! Voor een vrijblijvende rondleiding of advies bel je Klantadvies, tel: 088 – 750 91 14.
Je kunt hen ook mailen: klantadvies@dakkindercentra.nl.
Kijk ook op www.dakkindercentra.nl