Voor- en naschoolse opvang Timo Dak, iedere dag een nieuw avontuur! Dát is onze belofte aan kinderen.

Met onze 60 kinderopvanglocaties in Haaglanden en ruim 100 jaar ervaring in de branche, zorgen wij ervoor dat jij met een gerust gevoel aan je dag kunt beginnen.
Kindercentrum Timo Dak verzorgt de voor- en buitenschoolse opvang voor basisschool De Oase.

Timo Dak is een ruime en lichte locatie met de dagopvanggroepen op de begane grond. De 1e etage en het vrijstaande gebouwtje op de speelplaats zijn het domein van de BSO.

Iedere ruimte heeft een eigen sfeer en materialen. Van stoere werkbank, spannende ‘entresol’, gave pooltafel tot een heus theaterpodium. Word hier knutselaar, musicalster of spellenkampioen!
Rondom het pand is het één groot buitenspeelparadijs. Met klauterrekken, kruipbuizen, tafeltennistafel, hinkel- & skelterbaan. We werken daarnaast samen met een judovereniging en Sportmix, waardoor de kinderen tijdens BSO-uren hier gebruik van kunnen maken en ouders er geen omkijken naar hebben.

Welke diensten biedt kindercentrum Timo Dak?

• Buitenschoolse opvang: elke dag, als de school uitgaat, halen we de kinderen op lopen gezamenlijk naar de BSO-ruimte. Na wat gegeten en gedronken te hebben, kunnen ze kiezen wat ze willen doen. De BSO is tot 18.30 uur geopend.
  • Voorschoolse opvang: kinderen kunnen vanaf 07:30 uur terecht in het gebouw van Peuterspeelzaal de Peuterkaravaan totdat de school start.
  • Vakantieopvang: in de vakanties zijn de kinderen welkom van 08:00 uur tot 18:30 uur.
  • Dagopvang: voor kinderen van 0 tot 4 jaar met openingstijden van 07:30 tot 18:00 uur.

Kom langs!

Nieuwsgierig en wil je graag met ons kennismaken? Je bent van harte welkom!
Voor een vrijblijvende rondleiding of advies bel je Klantadvies 070 750 21 10 of mail je klantadvies@dakkindercentra.nl.
Kijk ook op www.dakkindercentra.nl