Welkom bij groep 1/2D

Hallo allemaal!

Welkom op de groepspagina van groep 1/2d!

Dit schooljaar heeft groep 1/2d twee juffen: juf Eline op maandag, dinsdag en vrijdag en juf Rosa op woensdag en donderdag! Ook zijn er dit schooljaar een heleboel kanjers te vinden in groep 1/2d en samen met hen gaan we een leuk, gezellig en leerzaam schooljaar beleven! Wij wensen u veel plezier op onze groepssite. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd even mailen of na schooltijd even langskomen.

Juf Rosa en Juf Eline

E-mailadressen leerkrachten:

Juf Eline: eype@oase.lucasonderwijs.nl

Juf Rosa: rkle@oase.lucasonderwijs.nl

Vaklessen

Op maandag en woensdag gymmen we in de kuil met juf Eline of Juf Rosa.
Op vrijdag in de grote gymzaal bij juf Marit.

Denk op gymdagen aan makkelijke kleding voor uw kind, zij kleden zichzelf namelijk aan en uit.

Op maandag en dinsdag hebben we muziekles van juf Rosa.

En op dinsdag krijgen we beeldende vorming van juf Martje

Whiteboard

Op het whiteboard naast de deur van de klas is belangrijke informatie te vinden. Vaak kunt u zich daar ook voor verschillende activiteiten opgeven.

In de ochtend

's Ochtends mag u bij de deur van de klas afscheid nemen van uw kind, daarna kunt u nog even zwaaien voor het raam. De schooldeuren gaan open vanaf de eerste bel om 8:20 u. Om 8:30 u gaat de tweede bel, de les gaat dan beginnen. We willen u verzoeken om uw kind op tijd bij het klaslokaal te brengen en vlot afscheid te nemen zodat er geen lestijd verloren gaat!

Spelletjesochtenden

Af en toe is er op woensdag een spelletjesochtend! Wij hebben tijdens deze spelletjesochtenden de hulp van papa's, mama's, opa's of oma's hard nodig! De spelletjesochtenden zijn van 8:30 - 9:15 u. U kunt zich inschrijven via het whiteboard op de gang (houd deze dus goed in de gaten).

Verjaardag en traktaties

De verjaardag van uw kind kunt u meevieren in de klas. Wanneer uw kind bijna jarig is, loop dan even langs de leerkracht om een datum af te spreken.

Gymlessen

Tot

29 november 2018
Informatieavond van PO naar VO voor ouders en kinderen van de groepen 7 en 8