Welkom bij groep 1/2D

Hallo allemaal!

Welkom op de groepspagina van groep 1/2d!

Dit schooljaar heeft groep 1/2d twee juffen: juf Sharon op maandag, dinsdag en vrijdag en juf Rosa op woensdag en donderdag! Ook zijn er dit schooljaar een heleboel leuke kinderen te vinden in groep 1/2d en samen met hen gaan we een fijn, gezellig en leerzaam schooljaar beleven!  Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd even mailen of na schooltijd even langskomen.

Juf Rosa en Juf Sharon

E-mailadressen leerkrachten:

Juf Sharon: shin@oase.lucasonderwijs.nl

Juf Rosa: rkle@oase.lucasonderwijs.nl

Vaklessen

Bewegingsonderwijs

maandag, dinsdag & woensdag

Op dinsdag krijgen de kinderen gymles van een vakleerkracht. Juf Nina geeft de kinderen gymles in de grote gymzaal.

Op maandag en woensdag worden de gymlessen gegeven door juf Sharon of juf Rosa in de kuil.

Tip: Denk op gymdagen aan makkelijke kleding voor uw kind, zij kleden zichzelf namelijk aan en uit.

Muziekonderwijs

Maandag & dinsdag

Op maandag en dinsdag krijgen de kinderen les van een vakleerkracht. Juf Rosa verzorgt de muzieklessen voor de groepen 1,2 en 3.

Kunstonderwijs

Vrijdag

Op vrijdag krijgen de kinderen om de week kunstles van een vakleerkracht. Juf Martje werkt de ene week met groep 2 en de andere week met groep 1.

Whiteboard

Op het whiteboard naast de deur van de klas is belangrijke informatie te vinden. Vaak kunt u zich daar ook voor verschillende activiteiten opgeven.

In de ochtend

's Ochtends mag u bij de deur van de klas afscheid nemen van uw kind, daarna kunt u nog even zwaaien voor het raam. De schooldeuren gaan open vanaf de eerste bel om 8:20 u. Om 8:30 u gaat de tweede bel, de les gaat dan beginnen. We willen u verzoeken om uw kind op tijd bij het klaslokaal te brengen en vlot afscheid te nemen zodat er geen lestijd verloren gaat!

Spelletjesochtenden

Af en toe is er op vrijdag een spelletjesochtend! Wij hebben tijdens deze spelletjesochtenden de hulp van papa's, mama's, opa's of oma's hard nodig! De spelletjesochtenden zijn van 8:30 - 9:15 u. U kunt zich inschrijven via het whiteboard op de gang (houd deze dus goed in de gaten).

Verjaardag en traktaties

De verjaardag van uw kind kunt u meevieren in de klas. Wanneer uw kind bijna jarig is, loop dan even langs de leerkracht om een datum af te spreken.

Gymlessen

Tot

25 september 2019
Drempelonderzoek groepen 8