Welkom bij groep 1/2F

Even voorstellen …

Mijn naam is Chantal Amoureus en ik ben vijf dagen in de week de juf van groep 1/2F. Ik kijk ernaar uit om er een geweldig jaar van te maken met u en de kinderen! Ik vind het geweldig om met kleuters te werken: ze zijn eerlijk, onbevangen en nieuwsgierig. In mijn klas vind ik het belangrijk dat alle kinderen ervaren dat ze het kunnen, het zelf kunnen en erbij horen. Ik vind het belangrijk om een prettige sfeer in de klas te creëren om er zo voor te zorgen dat ieder kind goed tot zijn/haar recht komt. Ik kijk ernaar uit om u (beter) te leren kennen. Mocht u vragen hebben, kunt u na schooltijd even binnenlopen of een mailtje sturen naar: camo@oase.lucasonderwijs.nl

Nieuws uit de groep

Woensdag = Gruitdag

Op woensdag is het GR(oente) en (fr)UIT-dag. We streven ernaar dat alle kinderen in elk geval op woensdag fruit of groente mee naar school nemen als tussendoortje. Het zou nog mooier zijn als dit ook op de andere dagen gebeurt.

Vaklessen

Gym
Op maandag, dinsdag en vrijdag wordt er gegymd. Op vrijdag geeft de vakleerkracht, juf Marit, gym in de grote gymzaal. Het is fijn als kinderen op de gymdagen kleding aan hebben die ze zelf makkelijk aan en uit kunnen trekken. De gymtassen liggen in de blauwe bakken op de plank boven de kapstok. Voor iedere vakantie kunt u de gymkleding meenemen voor een wasbeurt (vaker mag natuurlijk ook).

Muziek
Op maandag en dinsdag krijgen de kinderen muziekles van juf Rosa.

Beeldende vorming
Op donderdag krijgen de kinderen les in beeldende vorming van juf Martje.

Sloffen

In de herfst- en wintermaanden dragen we sloffen in de klas. Bij binnenkomst zetten de kinderen hun schoenen onder de kapstok. In de kring trekken ze de sloffen aan. Het zou fijn zijn als iedereen weer sloffen mee wil geven!